Strategie

Strategia noastra in 5 pasi: Intuitie, Colaborare, Planificare, Implementare si Evaluare

O abordare simpla, testata si aplicata ce livreaza rezultatul ideal pentru clientii nostri.

Intuitie

Suntem dedicati clientilor nostri, pregatiti sa venim cu solutii inovatoare, prompte si eficiente pentru satisfacerea tuturor necesitatilor si dorintelor lor profesionale.

Colaborare

In acest departament lipsesc cu desavarsire rutina si monotonia, dominand energia si spontaneitatea. Suntem focusati spre gasirea unor modalitati creative de a intra in contact cu consumatorii. Pasionati sa facem lucruri originale si pline de imaginatie, dar bine intemeiate pe cercetarea de piata, prin valorificarea avantajelor competitive pentru a raspunde exigentelor de originalitate si strategie impuse de schimbarile continue.

Planificare

Optimizarea campaniilor prin planificarea strategica si cercetare, bazata pe o segmentare precisa si detaliata privind identificarea audientei, stabilirea unor obiective de comunicare, planificarea mediilor de comunicare care vor fi utilizate pentru a servi cel mai bine nevoilor potentialilor consumatori astfel încat impactul sa fie maxim.

Implementare

Promovarea media poate fi realizata prin spoturi radio difuzate pe cele mai ascultate frecvente, difuzarea clipurilor tv pe posturi de televiziune locale si nationale sau publicarea de ad-uri si articole in presa scrisa.

Evaluare

Focusarea echipei noastre, comunicarea si respectarea deadline-urilor atrag succesul proiectelor dumneavoastra. Dorinta de a atinge perfectiunea prin munca este bazata pe o legatura strânsa cu clientii si brand-urile pe care acestia le reprezinta.

Contacteaza-ne

Date de identificare:

Cod fiscal: RO17045040
Registrul comerțului: J40/21014/2004
Sediul: Str. Dristorului, nr 91-95, Sector 3, București
Telefon: 031.437.98.81
Fax: 031.437.98.80
Email: office@completemedia.ro
Website: www.completemedia.ro

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart