Imagine cu 3 sageti aratand catre un afis dintr-un lift

Promovarea în Lift

Atunci când te afli în trafic sau te plimbi prin oraș, esti bombardat de tot felul de informații și îți atrag atenția mii de lucruri, din toate direcțiile.

În Lift însă, unde nu ai nici măcar semnal la telefon,  ai doar două opțiuni:  te uiți în oglindă să vezi dacă îți stă părul bine sau… te uiți la Display Frame-urile din lift.

Display Frame-urile nu sunt altceva decât niște rame unde îți poți poziționa inteligent reclama.

Complete Media te poate ajuta să-ți promovezi în mod inedit  afacerea – în Lift

Promovarea în lift este eficientă și în general se adresează  unui segment de consumatori, care locuiesc într-un complex rezidențial sau într-un bloc clasic, dar și în clădirile cu specific corporate.

Dacă publicul tău țintă se regăsește în categoriile descrise mai  sus, noi putem veni cu o propunere de promovare personalizată, cu expunere premium în cele 14 ansambluri rezidențiale, cu 126 lifturi sau în blocuri clasice, din toate zonele Bucureștiului, spații în care avem deja o experiență de promovare eficientă.

Mai mult, echipa Complete Media Grup te poate ajuta cu o creație grafică cu un puternic impact vizual, completată de un text relevant în funcție de campania de publicitate agreată pentru a face promovarea în lift cu adevarat eficientă.

În marile orașe aproape orice spațiu public pe care se poate lipi un afiș, are sau a avut lipit un afiș. Acest lucru a creat un fenomen numit Banner Blindness (Orbirea bannerului) care în esența înseamnă limitarea informației reținute de către un trecator.

Promovarea în  lift elimină posibilitatea ca informația anunțului tău să treacă neobservată, astfel devenind unul din cele mai sigure variante de comunicare.

Promovarea în Lift – Avantaje

  • Eficiență calitate preț
  • Concurență 0
  • Expunere premium
  • Locații exclusive
  • Probabilitatea de a reține informația transmisă foarte mare
  • Eliminarea conceptului de Banner Blindness

Matei Popescu

There are no comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart