Spider cu serviciile Complete Media Grup

Serviciile Complete Media Grup

Agenția de publicitate este “cavalerul în armură strălucitoare” al vremurilor noastre, care va birui dragonul ieșit în calea afacerii tale.

Nu mai este un mister că trăim în vremuri cu tendințe de schimbare peste noapte. Astăzi poți fi în vârful lanțului trofic, mâine îți smulgi părul de pe cap căutând soluții pentru niște probleme, pe care nu le anticipai.

Munca unei agenții de publicitate nu se termină niciodată. Pentru a rămâne relevanți, oamenii de publicitate trăiesc într-o stare constantă de cercetare sau cel puțin, asta facem noi, Complete Media Grup.

Cavaler cu logo COmplete Media Grup pe scut, care se lupta cu un dragon

Aliatul afacerii tale – Agenția de publicitate

 

Lucrând cu mai mulți clienți simultan, specialiștii CMG cunosc fluctuațiile în dinamica pieței și se adaptează rapid. Devenind astfel  aliatul afacerii tale.

Agenția Complete Media Grup acoperă toată gama de servicii asociate cu promovarea de produse/servicii prezente pe piață, atât din mediul Online, cât și Offline:

TV

Momentan TV-ul rămâne liderul suprem și incontestabil al promovării. Televiziunea îmbină elementele de vizual cu audio, lucru pe care doar online-ul îl mai poate face. Aceste elemente ajută potențialul client să rețină mai ușor mesajul transmis.

Radio

Pe parcursul unui singur drum cu mașina la birou, vei auzi inevitabil o reclamă sau două, până când, vei schimba probabil postul de radio. Obiectivul nostru ca agenție este de a poziționa reclama în așa fel încât să se audă cât mai des și, cel mai important, să fie reținută.

OOH (OUTDOOR) și Metrou

Dacă scopul Brand-ului tău este să fie reținut vizual, echipa Complete Media Grup, realizează bannere, panouri și afișele publicitare, pe care le amplasează strategic în locuri publice, menite să capteze cu succes atenția, publicului tău țintă.

Producție Audio/Video

Campania ta de promovare fără un spot audio sau un spot video este ca mâncarea fără sare și piper. Astăzi cel mai căutat conținut este cel de tip video. Din acest motiv ai nevoie să generezi conținut video de calitate constant. Înțelegând importanța unui flux constant și de calitate a acestor materiale, echipa Complete Media Grup realizează spoturi audio-video de impact, inclusiv animații (2D /3D).

Producție și creație grafică

Nu toată lumea are creativitatea în sânge. Dacă doriți să vă poziționați în mintea consumatorilor ca Brand, cu produse sau servicii ireproșabile, atunci aveți nevoie de imagini de calitate. Specialiștii noștri au deslușit misterele impactului vizual și vă pot ajuta să porniți de la zero sau să vă diferențiați de concurență.

Evenimente BTL

Dacă vrei să te faci remarcat și să generezi conținut pentru online, print sau testimoniale, un eveniment de lansare sau de promovare a unui produs/serviciu în stil BTL este cea mai bună opțiune. După o discuție, specialiștii Complete Media se vor ocupa de concept, rezervarea locației, producția de materiale publicitare, promoteri/hostese și implementare. După eveniment vă putem asigura promovarea conținutului obținut pe toate platformele dorite.

BTL Marketing sau ”Below the line” constă în acțiuni de publicitate neconvenționale orientate către consumatori bine targetati.

Online

Toate elementele mai sus menționate pot interacționa în mod direct cu online-ul. În 2019 Internetul și-a menținut creșterea fantastică în materie de utilizatori și bugete investite. În prezent, promovarea online este cea mai bună metodă de a intra în contact direct cu audiența principală a afacerii tale și, de ce nu, găsirea de potențiali clienți noi. Specialiștii noștri vă oferă servicii de la creare website/pagini pe rețele de socializare (FB/ Instagram/ LinkedIn/ Pinterest) până la promovarea acestora si obținerea rezultatelor specifice.

O agenție de publicitate îți va obține întotdeauna prețuri mai bune decât ai putea obține de unul singur sau dacă ai apela la o companie multinațională și îți va obține cel mai bun raport cost versus rezultate pentru orice tip de campanie.

Agenția Complete Media Grup vine cu o experiență de peste 15 ani în domeniul de promovare, și cu promisiunea de a atinge obiectivele discutate încă de la prima întâlnire.

Matei Popescu

There are no comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart