Despre noi

O agentie full service, infiintata in 2004, ce ofera clientilor sai toate serviciile necesare pentru a dezvolta,
crea si executa o gama larga de servicii de publicitate.

Complete Media Grup

Formata dintr-o echipa de angajati specializati in domenii specifice sau conexe industriei publicitatii, care pot raspunde oricaror nevoi de comunicare ale clientilor sau ale potentialilor clienti. De asemenea, le punem la dispozitie clientilor nu numai servicii de publicitate, ci si de cercetare si marketing, pentru a oferi solutii de comunicare dintre cele mai diverse.

Complete Media Grup initiaza si gestioneaza campanii de promovare media pe toate canalele, atât la nivel local, cât si la nivel national, oferind cele mai noi concepte in publicitate si solutii creative de implementare a acestora.

Astfel, promovarea media poate fi realizata prin spoturi radio difuzate pe cele mai ascultate frecvente, difuzarea clipurilor tv pe posturi de televiziune locale si nationale sau publicarea de ad-uri si articole in presa scrisa.

Compania dumneavoastra si agentia noastra se contopesc, având ca impuls aceleasi obiective. Focusarea echipei noastre, comunicarea si respectarea deadline-urilor atrag succesul proiectelor dumneavoastra. Dorinta de a atinge perfectiunea prin munca este bazata pe o legatura strânsa cu clientii si brand-urile pe care acestia le reprezinta.

Echipa noastra

Echipa Complete Media Grup este formata dintr-un colectiv tanar, generator de idei constructive, in permanenta interactiune, avand ca scop dezvoltarea afacerii clienților nostri prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora.

Suntem flexibili fața de necesitațile si stilul de lucru al clienților, ne implicam activ in toate proiectele pe care le derulam si lucram pentru companiile clienților nostri ca si cum am face parte din ele.
Propunerile noastre, atat pe partea de creație cat si pe parte de media, sunt construite cu scopul de a indeplini obiectivele pe care clienți nostri si le-au propus.

Avem capacitatea necesara de a construi branduri noi, de a ajuta companiile in curs de dezvoltare si totodata, de a lucra cu companii mari. Munca noastra cuprinde toate aceste categorii de companii si suntem incantați sa lucram cu companii aflate in stadii diferite de evoluție.

Date de identificare:

Complete Media Grup
Cod fiscal: RO17045040
Registrul comerțului: J40/21014/2004
Sediul: Str. Dristorului, nr 91-95, Sector 3, București
Telefon: 031.437.98.81
Fax: 031.437.98.80
Email: office@completemedia.ro
Website: www.completemedia.ro

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart