Promovarea si comunicarea pentru branduri pe timp de criză

Promovarea pe timp de criză

Peste 50 de ani nepoții noștri vor studia în școli despre pandemia care a înghețat companiile private, spitalele, străzile, comerțul, turismul și multe alte domenii. Dar, nepoții noștri vor citi și despre oamenii care s-au unit în separare, care au depășit barierele limitelor fizice și psihice, care au luptat pentru un viitor, și care au găsit soluții pentru situațiile provocate de Covid-19.

Viitorul astăzi

Starea actuală afectează într-un fel sau altul toate afacerile și toate instituțiile de stat. Dacă vrem ca afacerile noastre să supraviețuiască, trebuie să fim puternici și să privim către viitor- nu doar să trăim îngroziți în prezent. Viitorul nu este pecetluit în piatră. Viitorul este construit pe fundația deciziilor luate în prezent.

Dacă nu alegem să ne luptăm cu starea actuală, viitorul va fi sumbru pentru toți.

Investitul inteligent

În această perioadă dificilă trebuie să privim lucrurile din exterior și să tragem concluziile potrivite pentru a salva afacerile afectate de perioada de carantină.

Ținând cont că resursele sunt limitate în această perioadă, investițiile trebuie făcute cumpătat și inteligent.

Publicitatea de tip Outdoor este probabil cea mai afectată zonă de publicitate. Dar există medii precum TV, Radio și Online care în ultima perioadă au crescut exponențial.

Scenariul supraviețuitorului urban

Voi separa procesul in 3 etape:

Triaj

După lovitura spontană primită de epidemia globală, trebuie să evaluam daunele și să “bandajăm” problemele. Găsim soluția pentru a elimina pericolul generat de Covid-19 si readucem încrederea consumatorilor în produsele/serviciile comercializate.

Brainstorming

Identificăm cel mai bun canal de comunicare și creăm un concept creativ care să ne satisfacă nevoia.

Comunicare

După identificarea unei soluții este momentul să o și comunicam. Canale precum TV, Radio și Online sunt folosite în exces deoarece lumea este izolată in casă.

Este momentul IDEAL pentru o campanie de comunicare!

Soluția Complete Media Grup

Întreaga noastră echipă este disponibilă remote și vă poate ajuta compania cu următoarea campanie- de la creație până la implementarea mix-ului de media adaptat perfect la situația actuală.

 

Echipa Complete Media Grup susține ideea de a lucra de acasă pentru a preveni răspândirea virusului și vă urează multă sănătate!

#StămAcasă #WorkFromHome

 

There are no comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart